Kontaktoni

Albaturk Medical Consulting

Rr. Elbasanit, Rruga Pjetër Budi, Klasik Konstruksion, Shk:1, Kat:6, No:23, Tiranë, Albania

Tel: +355 42 375 967
Mobile Phone: +355 69 20 20 433
Email: albaturk@yahoo.com

Email 2: info@albaturk.com

Na kontaktoni

Ju mund te ngarkoni fotot, analizat dhe radiografite tuaja
LINI MESAZHIN TUAJ!

Lini nje mesazh dhe ne do ju pergjigjemi

Ju mund te ngarkoni fotot, analizat dhe radiografite tuaja
Pacientet

Lexo me tej
Trajtimet me te Fundit

Lexo me tej
Oferta

Lexo me tej
Me Shume