Klinika Ortopedike Albaturk

Ne kliniken tone ofrohet sherbim modern ne te gjitha fushat e ortopedise dhe traumatologjise.

Themeluesi i klinikes tone dhe kryemjeku i saj Dr. Safak Onbasioglu me eksperiencen e tij 23 vjecare ne fushen e Ortopedise dhe Traumatologjise eshte specialist i kirurgjise protezike. Nje problem ortopedik qe haset shpesh ne popullaten shqipetare eshte zhvillimi i artrozes se artikulacionit koksofemoral, i demtimit te ecjes, shkurtim te gjymtyres ne pacientet me dislokacion te lindur te artikulacionit ketij artikulacioni te patrajtuar ne femijerine e hershme apo te patrajtuar ne menyren e duhur. Dr. Safak Onbasioglu ka kryer nderhyrje protezimi te artikulacionit koksofemoral me rezultate shume te mira ne nje numer te madh pacientesh.

Suksesi i nje nderhyrje kirurgjikale ortopedike nuk varet vetem nga nje kirurg i zoti dhe me pervoje, por edhe nga nje salle operatore moderne dhe e besueshme, nje teknike anestezie e pershtateshme, instrumente kirurgjikale cilesore dhe nje sherbim postoperator optimal. Per sigurimin e te gjitha ketyre kushteve Dr. Safak Onbasioglu ka menduar qe menyra me e pershtatshme eshte kryerja e nderhyrjeve ortopedike dhe traumatologjike ne spitalet private me me emer ne Stamboll nepermjet marreveshjeve qe jane bere me to.

Nderhyrjet ortopedike qe kryhen nga klinika jone ne Turqi:

 1. Nderhyrhja e protezimit artikular (Artroplasti)

protezimi i artikulacionit koksofemoral

protezimi i gjurit

protezimi i kycit te kembes

protezimi i shpatulles

protezimi i berrylit

protezimi i kycit te dores

protezimi i artikulacioneve te gishtave te kembes dhe dores

 1. Kirurgjika artroskopike

                        artroskopi e gjurit

                        artoskopi e kycit te kembes

                        artroskopia e shpatulles

 1. Kirurgji per traumat sportive

rupturat (carjet) e tendinave dhe muskujve

dislokacionet e perseritura te gjurit dhe shpatulles

rupturat (carjet ) e menisqeve dhe ligamenteve te kryqezuar te gjurit

demtimet e indit kercor

 1. Kirurgji per traumat ortopedike

thyerjet

trajtimi i thyerjeve qe nuk jane ngjitur ne menyren e duhur

 1. Kirurgji per patologjite neuro-ortopedike

zgjatimi e kockave te shkurtra

rritja e gjatesise se trupit

sigurimi i levizjeve dhe funksionit nepermjet transferimit te tendineve

trajtimi i spasticitetit

 1. Kirurgjia ortopedike pediatrike

dislokacion/displazi i lindur i artikulacionit koksofemoral

deformimet e kembes

anomalite e gishtave

demtimet e pleksusit brakial

 1. Kirurgjia e shtylles kurrizore

                       nderhyrje kirurgjikale per skoliozen

thyerjet e vertebrave

infeksionet e vertebrave

zhvendosje e vertebrave

ngushtimi i shtylles kurrizore

herniet diskale

 1. Nderhyrjet kirurgjikale per tumoret ortopedike
 2. Kirurgji e kembes

kemba dystaban

deformime te gishtit te madh te kembes

 1. Kirurgji e dores
 2. Trajtim i patologjive metabolike te kockave

osteoporoza

morbus Paget (semundja e Paget)

osteogjeneza imperfekte

 

LINI MESAZHIN TUAJ!

Lini nje mesazh dhe ne do ju pergjigjemi

Ju mund te ngarkoni fotot, analizat dhe radiografite tuaja
Pacientet

Lexo me tej
Trajtimet me te Fundit

Lexo me tej
Oferta

Lexo me tej
Me Shume