Udhezuesi i Pacientit

Stambolli, i njohur ndërkombëtarisht si Istanbul është qyteti dhe porti më i madh i Turqisë. Është qendra kryesore kulturore, ekonomike dhe industriale në vend. Me një popullsi prej rreth 12 milion banorësh, është një nga qytetet më të populluara në botë.

Lexo me tej

Aeroporti Ataturk i Stambollit eshte aeroport internacional kryesor ne Stamboll, Turqi (i ndjekur nga Aeroporti Internacional Sabiha Gökçen) dhe aeroporti me numrin me te madh te pasagjereve ne Turqi. Ky aeroport qe ka filluar aktivitetin e tij ne vitin 1924 eshte i vendosur ne Yeşilköy, ne anen europiane te qytetit, 24 km ne perendim te qendres se qytetit.

Lexo me tej
LINI MESAZHIN TUAJ!

Lini nje mesazh dhe ne do ju pergjigjemi

Ju mund te ngarkoni fotot, analizat dhe radiografite tuaja
Pacientet

Lexo me tej
Trajtimet me te Fundit

Lexo me tej
Oferta

Lexo me tej
Me Shume