Albaturk Medical Consulting

Klinika ‘ALBATURK TURKISH MEDICAL CONSULTING’ me ekipin e mjekeve specialiste te çdo lloj fushe te mjekesise eshte ne sherbimin tuaj per çdo diagnoze, terapi dhe kirurgji ne spitalet me cilesore dhe te besuara te Turqise.

Lexo me tej

Pacientet qe do te aplikojne per trajtim ne Turqi se pari priten nga sekretaret e kompanise, nga te cilat informohen per menyren e funksionimit te punes. Ne fillim behet nje vizite paraprake qe realizohet nga mjeket specialiste te shoqeruar nga perkthyes me pervoje. Ne kete menyre percaktohet se ciles fushe i perket semundja,

Lexo me tej

Me një investim teknologjik prej 7 miliard dollarësh dhe me më shumë se 500 spitale private Turqia eshte kandidate kryesore per zgjidhjen e problemeve shendetsore te te gjithe Europes. Çdo vit rritet numri i pacientëve të ardhur nga shtetet e Europës Veriore si psh Gjermania, Belgjika, Hollanda dhe Anglia të cilët preferojnë Turqine për shkak te renies dhe ngadalesimit te sistemit shëndetsor social në këto vënde.

Lexo me tej
LINI MESAZHIN TUAJ!

Lini nje mesazh dhe ne do ju pergjigjemi

Ju mund te ngarkoni fotot, analizat dhe radiografite tuaja
Pacientet

Lexo me tej
Trajtimet me te Fundit

Lexo me tej
Oferta

Lexo me tej
Me Shume