Rreth Nesh

Clinika ‘ALBATURK TURKISH MEDICAL CONSULTING’ me ekipin e mjekeve specialiste te çdo lloj fushe te mjekesise eshte ne sherbimin tuaj per çdo diagnoze, terapi dhe kirurgji ne spitalet me cilesore dhe te besuara te Turqise.

Lexo me tej

Themeluesi i klinikes tone dhe kryemjeku i saj Dr. Safak Onbasioglu me eksperiencen e tij 23 vjecare ne fushen e Ortopedise dhe Traumatologjise eshte specialist i kirurgjise protezike. Nje problem ortopedik qe haset shpesh ne popullaten shqipetare eshte zhvillimi i artrozes se artikulacionit koksofemoral, i demtimit te ecjes, shkurtim te gjymtyres ne pacientet me dislokacion te lindur te artikulacionit ketij artikulacioni te patrajtuar ne femijerine e hershme apo te patrajtuar ne menyren e duhur. Dr. Safak Onbasioglu ka kryer nderhyrje protezimi te artikulacionit koksofemoral me rezultate shume te mira ne nje numer te madh pacientesh.

Lexo me tej

Dr. Safak Onbasioglu, i lindur ne vitin 1963, eshte diplomuar ne Fakultetin e Mjekesise ne Universitetin e Ankarase ne vitin 1987. Filloi procesin e specializimit ne Spitalin Numune te Ankarase ne vitin 1992 dhe u emerua kirurg ortoped ne vitin 1997. Ai u zgjodh te ishte pjesemarres ne EFORT (Federaten Europiane te Shoqatave Kombetare te Ortopedise dhe Traumatologjise) ne France ne vitin 1997. Ne vitet 1998-2007 ka punuar ne spitalet e grupit Florence Nightingale. Ne vitet 2000-2002 ne Acibadem Health Group. Ne vitet 2007-2009 Medical Park Health Group dhe ne vitet 2011-2014 ne Medicana International Hospital.

Lexo me tej
LINI MESAZHIN TUAJ!

Lini nje mesazh dhe ne do ju pergjigjemi

Ju mund te ngarkoni fotot, analizat dhe radiografite tuaja
Pacientet

Lexo me tej
Trajtimet me te Fundit

Lexo me tej
Oferta

Lexo me tej
Me Shume