Kardiologji / Kirurgji e Zemres

Testin e efortit · AngioCT koronare · Shintigrafi e Perfuzionit të miokardit · Tomografia me Emision Pozitronesh

Lexo me tej

Si ne te gjitha semundjet, diagnoza e hershme e semundjeve te zemres eshte e nje rendesie jetike per nje trajtim te suksesshem. Kontrollet e rregullta dhe monitorimi I vazhdueshem I shendetit te zemres eshte kushti I pare per diagnose te hershme.

Lexo me tej

Sëmundjet kongenitale të zemrës janë më të zakonshme prej anomalive të zhvilluara në mitër. Sëmundjet e lindura të zemrës perbejne 15% të vdekjeve të foshnjeve në 30 ditët e para të periudhës neonatale.

Lexo me tej

Semundja e arterieve koronare eshte nje nga semundjet me te perhapura te zemres. Gjaku mund te leviz lehtesisht ne nje arterie koronare te shendeteshme, duke bere te mundur furnizimin e zemres me gjak te oksigjenuar.

Lexo me tej

Kirurgjia kardiake robotike, që kërkon teknika dhe nënstruktura të avancuara, është përdorur vetëm në numër të kufizuar të qendrave në botë, përfshirë edhe SHBA. Kirurgjisë Mas Robotik dhe të zemrës me ndërhyrje minimale .

Lexo me tej
LINI MESAZHIN TUAJ!

Lini nje mesazh dhe ne do ju pergjigjemi

Ju mund te ngarkoni fotot, analizat dhe radiografite tuaja
Pacientet

Lexo me tej
Trajtimet me te Fundit

Lexo me tej
Oferta

Lexo me tej
Me Shume