Kanceri i Gjirit

Në degët e Kirurgjisë së Kancerit të Gjirit, Kirurgjisë Plastike, Radioterapisë, Kimioterapisë, mundësia e diagnostikimit multidisiplinar dhe trajtimit sigurohet për pacientët tanë me specialistë dhe ekipe me përvojë në këtë fushë dhe me pajisjet e teknologjisë më të fundit.

Lexo me tej

Pika më e rëndësishme në reduktimin e vdekjeve lidhur me kancerin e gjirit është diagnoza e hershme e kancerit të gjirit. Kjo konsiston ne; 1. Vetë-ekzaminimin e gruas 2. Skanim mamografik 3. Ekzaminim klinik i gjirit nga mjeku

Lexo me tej

Specialistët e kirurgjisë se përgjithshme, radiologe, patologe, onkologe dhe ekspertet te rrezatimit onkologjikë punojne së bashku per nje qasje multidisiplinare në trajtimin ne kohe te kancerit të gjirit. Kryesisht specialisti vlerëson pacientin, fillimisht i parë nga një mjek kirurg. Gjithashtu është e rëndësishme prania e psikiatërve dhe psikologeve që vlerësojnë pacientin para dhe pas trajtimit efektiv.

Lexo me tej

Në pacientët me kancer të gjirit, terapia e rrezatimit mund të përfundojë me një aplikim të dozës vetme që bëhet duke përdorur metodën Intra Radioterapike Operative (IORT) gjatë operacionit. Pasi hiqet tumori në gji me anë te një operacioni, nje mjet aplikues i veçantë vendoset në zonën tumorale. Pas llogaritjeve të nevojshme, rrezatimi me dozë të lartë- jepet vetëm për arsye qe të plotësoj të gjitha trajtimet lokale dhe mbrojtjen e indeve të shëndetshme.

Lexo me tej
LINI MESAZHIN TUAJ!

Lini nje mesazh dhe ne do ju pergjigjemi

Ju mund te ngarkoni fotot, analizat dhe radiografite tuaja
Pacientet

Lexo me tej
Trajtimet me te Fundit

Lexo me tej
Oferta

Lexo me tej
Me Shume