Transplantimi

Mëlçia është konsideruar si organi më i ndërlikuar dhe metabolikisht me aktiv në trupin tonë. Megjithatë, mëlçia mund të vazhdojë funksionimin edhe kur 70% e saj eshte hequr. Kur një nga donatorët e mëlçisë dhuron më shumë se gjysmën e mëlçisë së tij/saj për transplantim, pjesa e mbetur mund të rifillojë funksionin e saj pa asnjë humbje apo ndërlikim serioz. Ne ja detyrojmë këtë aftësi të kapacitetit të mëlçisë për rigjenerimin, faktit qe mëlçia është organi i vetëm që mund të bëjë vetë-rigjenerimin pas heqjes së më shumë se gjysmës së saj.

Lexo me tej

Salla operatore dhe Njësitë e Kujdesit Intensiv janë të pajisura me infrastrukturën e teknologjisë më të fundit. Teknika e plotë laparaskopike zvogëlon nevojën për kujdes intensiv për dhuruesit. Megjithatë, për disa marrës të mëlçisë dhe veshkave njësitë e kujdesit intensiv të kompletuara janë të një rëndësie kritike.

Lexo me tej
LINI MESAZHIN TUAJ!

Lini nje mesazh dhe ne do ju pergjigjemi

Ju mund te ngarkoni fotot, analizat dhe radiografite tuaja
Pacientet

Lexo me tej
Trajtimet me te Fundit

Lexo me tej
Oferta

Lexo me tej
Me Shume