Kirurgji Plastike

Departamentet e Estetikes, Kirurgjisë Plastike, dhe Rikonstruksionit janë të pajisura me teknologjinë mjekësore më të fundit dhe janë të projektuara per komoditet, përsosmëri klinike të pacientit dhe të sigurisë së tij. Stafi ynë është ndër më të kualifikuarit në fushat perkatese mjekësore duke inkorporuar dhe metodat më të avancuara, të bazuara në teknikat më të sigurta ne vend.

Lexo me tej

Lekura e fytyres sone eshte e lidhur me muskujt qe gjenden nen te, muskuj keto te cilet duke levizur formojne mimikat e fytyres dhe levizjet e tjera. Me kalimin e viteve , masa e dhjamit nen lekure pakesohet dhe si rezultat i kesaj muskujt nen lekure dhe levizjet ne fytyre te shkaktuara nga tkurrja e tyre behen me te dukshme. Ne fytyre formohen rrudha si reagim ndaj tkurrjeve te muskujve. Keto jane vija dinamike te cilat shfaqen( ne moshen 30 vjeç) kur perdoren muskujt e mimikes. Me kalimin e kohes keto vija behen te qendrueshme, pra ato vihen re edhe kur nuk perdoren muskujt e fytyres. Vijat horizontale ne zonen e ballit, vijat vertikale ndermjet vetullave, dhe ato perreth syrit jane vijat me problematike te ketij lloji.

Lexo me tej

Transplantimi i Njësisë folikulare (UFT) “është metoda e transplantit të flokëve më e aplikuara në klinika nga më të sofistikuarat të transplantimit të flokëve sot në botë. Me këtë metodë, indet e flokëve marrë nga zona të shëndetshme dhe me flokë në qafë transplantohet në zonat e rralla apo që janë pa floke me anë të teknikave të duhura,

Lexo me tej
LINI MESAZHIN TUAJ!

Lini nje mesazh dhe ne do ju pergjigjemi

Ju mund te ngarkoni fotot, analizat dhe radiografite tuaja
Pacientet

Lexo me tej
Trajtimet me te Fundit

Lexo me tej
Oferta

Lexo me tej
Me Shume