Veshi, Hunda, Gryka (ORL)

Këto degë të specifike kërkojnë trajnim të specializuar. Përveç trajnimit standard Vesh-Hundë-Fyt, specialistët tanë për veshin, hundën, fytin kanë kryer trajnime të mëtejshme.

Lexo me tej

Një implant koklear (implant Bionic i veshit) është një pajisje e kompjuterizuar që mund të rivendosë dëgjimin për personat me humbje të rënda deri në të thellë neurosensoriale të dëgjimit (shurdhim nervor).

Lexo me tej
LINI MESAZHIN TUAJ!

Lini nje mesazh dhe ne do ju pergjigjemi

Ju mund te ngarkoni fotot, analizat dhe radiografite tuaja
Pacientet

Lexo me tej
Trajtimet me te Fundit

Lexo me tej
Oferta

Lexo me tej
Me Shume