Gjinekologji / IVF

Është vlerësuar se 1 në 7 çifte në mbarë botën kanë probleme me koncepsionin. Steriliteti ka ndikim të thellë psikologjik dhe social, por sot ekzistojnë trajtime premtuese për t’ju ndihmuar të përmbushur ëndrrën tuaj për të pasur një fëmijë.

Lexo me tej
LINI MESAZHIN TUAJ!

Lini nje mesazh dhe ne do ju pergjigjemi

Ju mund te ngarkoni fotot, analizat dhe radiografite tuaja
Pacientet

Lexo me tej
Trajtimet me te Fundit

Lexo me tej
Oferta

Lexo me tej
Me Shume