Kirurgjia Torakale (Kraharorit)

Departamenti i Kirurgjisë torakale ofron kujdes të plotë për pacientët e rritur dhe ata pediatrike nga e gjithë bota me teknikat diagnostike dhe metodat trajtimi nga më të fundit.

Lexo me tej

VATS është një metode kirurgjikale invazive minimale për të trajtuar tumoret e mushkërive në fazë të hershme duke përdorur mikroinstrumente dhe tre prerje të vogla prej 2 ose 3 cm në gjatësi. Një videokamera e vogel futet përmes një incizioni për t’i mundësuar kirurgut te shohe zgavrën e kraharorit.

Lexo me tej
LINI MESAZHIN TUAJ!

Lini nje mesazh dhe ne do ju pergjigjemi

Ju mund te ngarkoni fotot, analizat dhe radiografite tuaja
Pacientet

Lexo me tej
Trajtimet me te Fundit

Lexo me tej
Oferta

Lexo me tej
Me Shume