Obeziteti / Diabeti

Obeziteti edhe pse eshte nje problem qe mund te parandalohet, po perhapet gjithmone e me shume dhe eshte kthyer ne nje nga problemet me te rendesishme shendetesore ne bote.

Lexo me tej

Avancimi i semundjes te diabetit mund te parandalohet me diagnostikim ne kohe! Diagnostikimi ne kohe i semundjes te diabetit eshte shume i rendesishem. Nuk eshte domethenese vetem rezultati normal i sheqeri ne gjak esell. Ndjekja nga afer e grupit te personave me risk per kete semundje eshte e rendesishme.

Lexo me tej
LINI MESAZHIN TUAJ!

Lini nje mesazh dhe ne do ju pergjigjemi

Ju mund te ngarkoni fotot, analizat dhe radiografite tuaja
Pacientet

Lexo me tej
Trajtimet me te Fundit

Lexo me tej
Oferta

Lexo me tej
Me Shume