Trajtimi

Në degët e Kirurgjisë së Kancerit të Gjirit, Kirurgjisë Plastike, Radioterapisë, Kimioterapisë, mundësia e diagnostikimit multidisiplinar dhe trajtimit sigurohet për pacientët tanë me specialistë dhe ekipe me përvojë në këtë fushë dhe me pajisjet e teknologjisë më të fundit.

Lexo me tej

Departamenti i Neurologjisë dhe Neurokirurgjisë trajton çrregullime nga më komplekset me një qasje multidisiplinare. Si programi i neurologjisë ashtu dhe ai i Neurokirurgjisë për të rriturit dhe fëmijët bashkepunojnë ngushtë me disiplina të tjera pediatrike, radiologjike dhe onkologjike për të siguruar kujdes të plotë për pacientët tanë.

Lexo me tej

Në Departamentin e Urologjisë ofrohet ekzaminim urologjik me cilësi të lartë, diagnostikim dhe trajtimit për të rritur dhe femije me një staf mjekësor te kualifikuar. Mjekët e Departamentit të Urologjisë janë të angazhuar për të kryer shërbime në Urologji, duke shfrytëzuar përvojën e tyre klinike dhe njohuritë e bazuara në studime dhe hulumtime shkencore.

Lexo me tej

Departamentet e Estetikes, Kirurgjisë Plastike, dhe Rikonstruksionit janë të pajisura me teknologjinë mjekësore më të fundit dhe janë të projektuara per komoditet, përsosmëri klinike të pacientit dhe të sigurisë së tij. Stafi ynë është ndër më të kualifikuarit në fushat perkatese mjekësore duke inkorporuar dhe metodat më të avancuara, të bazuara në teknikat më të sigurta ne vend.

Lexo me tej

Klinika Jonë e Kirurgjisë së Përgjithshme eshte e perbere nga mjekë me përvojë, që kanë dhene kontribut me rëndësi të konsiderueshme për nën-specialitetet. Kujdes i vecante është treguar për të përfshirë ato degë që perfshijne sëmundjet kirurgjikale që hasen më shpesh në komunitet.

Lexo me tej

Departamenti i Okulistikës ofron trajtimin e te gjitha patologjive te syrit me mjeket me pervoje dhe tekonologji moderne.

Lexo me tej

Ka një shumëllojshmëri rreziqesh shëndetësore me të cilat përballen të gjithë. Faktorët qe nga zakonet tuaja te te jetuarit deri tek predispozita familjare (p.sh. anëtarët e familjes vuajnë nga diabeti, sëmundje të zemrës, kanceri, etj.) mund të përcaktojnë se me cilat rreziqe për shëndetin do te perballeni. Kjo është arsyeja pse check-up luan një rol jetik në diagnostikimin e hershëm të sëmundjeve.

Lexo me tej
LINI MESAZHIN TUAJ!

Lini nje mesazh dhe ne do ju pergjigjemi

Ju mund te ngarkoni fotot, analizat dhe radiografite tuaja
Pacientet

Lexo me tej
Trajtimet me te Fundit

Lexo me tej
Oferta

Lexo me tej
Me Shume