Artroskopi & Traumat Sportive

Menisku eshte nje strukture e gjurit qe demtohet shpesh. Demtimi mund te ndodh ne cdo grupmoshe. Ne moshat e reja menisku eshte shume i forte dhe i rreshkitshem dhe ruptura (carja) zakonisht ndodh si pasoje e nje levizje te forte perdredhese te gjurit.

Lexo me tej

Ligamenti kruciat (i kryqezuar) anterior eshte ligamenti i gjurit qe demtohet me shpesh. Personat qe pesojne demtime te ligamentit te kryqezuar te perparem jane me se shumti ata qe merren me aktivitet atletike.

Lexo me tej

Patela ose kupa e gjurit mund te jete nje burim i dhimbjes se gjurit kur nuk funksionon sic duhet. Problemet me vendosjen ose mbiperdorimin e pateles mund te coje ne konsumim dhe carje te saj. Kjo jep dhimbje, dobesi de enjtje te artikulacionit te gjurit

Lexo me tej

Shpatulla eshte nje makineri shume komplekse. Dizenjo e saj fin i jep artikulacionit te shpatulles nje hark te gjere levizjeje, por jo shume stabilitet. Per sa kohe qe te gjitha pjeser perberese jane ne gjendje te mire pune, shpatulla mund te levize lirshem dhe pa dhimbje.

Lexo me tej
LINI MESAZHIN TUAJ!

Lini nje mesazh dhe ne do ju pergjigjemi

Ju mund te ngarkoni fotot, analizat dhe radiografite tuaja
Pacientet

Lexo me tej
Trajtimet me te Fundit

Lexo me tej
Oferta

Lexo me tej
Me Shume