Traumat Ortopedike

Numri i frakturave qe ndodh cdo vit rritet me mplakjen e populates. Fraktura e kellkut ne nje individ te moshuar nuk eshte thjeshte nje kocke e thyer. Ajo eshte nje semundje jete- kercenuese.

Lexo me tej

Dislokacioni patelar ndodh kur kupa e gjurit terhiqet jashte nga thellimi (ulluku) i saj ne fund e kockes femorale (kockes se kofshes). Kupa e gjurit terhiqet gjithmone jashte ullukut te saj. Kur dislokacioni i pateles ndodh njehere, mundesia qe te ndodh perseri ne te ardhmen eshte e madhe.

Lexo me tej
LINI MESAZHIN TUAJ!

Lini nje mesazh dhe ne do ju pergjigjemi

Ju mund te ngarkoni fotot, analizat dhe radiografite tuaja
Pacientet

Lexo me tej
Trajtimet me te Fundit

Lexo me tej
Oferta

Lexo me tej
Me Shume