Kirurgji Spinale

Skolioza eshte nje deformim anesor i shtylles kurrizore qe ndodh me shpesh gjate periudhes se shperthimit te rritjes vetem pak para pubertetit. Ndonese skolioza mund te shkaktohet nga gjendje te tilla si paraliza cerebrale dhe distrofia muskulare, shkaku i shkoliozes ne pjesen me te madhe te rasteve eshte i panjohur.

Lexo me tej

Stenoze do te thote ngushtim nga brenda. Stenoza spinale eshte nje gjendje ne te cilen nervat ne kanalin spinal ngushtohen ose shtypen. Kanali spinal eshte nje tub i zbrazet i formuar nga kockat e shtylles kurrizore.

Lexo me tej

Mikrodiskektomia po shnderrohet ne metoden kirurgjikale standarte per hernien diskale lumbare. Kjo procedure perdoret kur disku i herniuar ushtron presion mbi nje rrenje nervi. Ajo nenkupton heqjen e diskut te demtuar ne menyre te kujdesshme (diskektomi) duke perdorur mikroskop kirurgjikal, keshtu kirurgu be vetem nje incision te vogel ne pjesen fundore te shpines.

Lexo me tej
LINI MESAZHIN TUAJ!

Lini nje mesazh dhe ne do ju pergjigjemi

Ju mund te ngarkoni fotot, analizat dhe radiografite tuaja
Pacientet

Lexo me tej
Trajtimet me te Fundit

Lexo me tej
Oferta

Lexo me tej
Me Shume