Ortopedike Pediatrike

Displazia Zhvellimore e Kellkut (DZHK), e njohur me pare si displazia e bashkelindur e kellkut, eshte nje crregullim i shpeshte qe prek foshnjat dhe femijet e vegjel. Ndryshimi qe ka pesuar emertimi i semundjes tregon faktin qe DZHK eshte nje proces qe ndodh ne kohe. Ajo zhvillohet qe ne jeten intrauteuterine (mbrenda ne miter) ose gjate vitit te pare te jetes. Ajo mund te jete ose jo e pranishme ne momentin e lindjes.

Lexo me tej
LINI MESAZHIN TUAJ!

Lini nje mesazh dhe ne do ju pergjigjemi

Ju mund te ngarkoni fotot, analizat dhe radiografite tuaja
Pacientet

Lexo me tej
Trajtimet me te Fundit

Lexo me tej
Oferta

Lexo me tej
Me Shume