Kirurgji e Dores

Sindroma e Tunelit Karpal eshte nje problem i shpeshte qe prek doren dhe kycin e dores. Simptomat fillojne kur nervi median shtypet ne brendesi te tunelit karpal te kycit, nje situate mjekesore e njohur si neuropatia kompresive.

Lexo me tej
LINI MESAZHIN TUAJ!

Lini nje mesazh dhe ne do ju pergjigjemi

Ju mund te ngarkoni fotot, analizat dhe radiografite tuaja
Pacientet

Lexo me tej
Trajtimet me te Fundit

Lexo me tej
Oferta

Lexo me tej
Me Shume