Kirurgji e Kembes

Kemba e sheshte e njohur gjithashtu si pes planus pershkruan nje gjendje ne te cilen harqet gjatesore ose terthore te kembes jane te rene ose te sheshte. E gjithe shputa e kembes eshte ne kontakt me dyshemene ose siperfaqen e tokes gjate qendrimit ne kembe,

Lexo me tej
LINI MESAZHIN TUAJ!

Lini nje mesazh dhe ne do ju pergjigjemi

Ju mund te ngarkoni fotot, analizat dhe radiografite tuaja
Pacientet

Lexo me tej
Trajtimet me te Fundit

Lexo me tej
Oferta

Lexo me tej
Me Shume