Dr. Şafak Onbaşıoğlu

Dr. Safak Onbasioglu, i lindur ne vitin 1963, eshte diplomuar ne Fakultetin e Mjekesise ne Universitetin e Ankarase ne vitin 1987. Filloi procesin e specializimit ne Spitalin Numune te Ankarase ne vitin 1992 dhe u emerua kirurg ortoped ne vitin 1997. Ai u zgjodh te ishte pjesemarres ne EFORT (Federaten Europiane te Shoqatave Kombetare te Ortopedise dhe Traumatologjise) ne France ne vitin 1997. Ne vitet 1998-2007 ka punuar ne spitalet e grupit Florence Nightingale. Ne vitet 2000-2002 ne Acibadem Health Group. Ne vitet 2007-2009 Medical Park Health Group dhe ne vitet 2011-2014 ne Medicana International Hospital.

Lexo me tej
LINI MESAZHIN TUAJ!

Lini nje mesazh dhe ne do ju pergjigjemi

Ju mund te ngarkoni fotot, analizat dhe radiografite tuaja
Pacientet

Lexo me tej
Trajtimet me te Fundit

Lexo me tej
Oferta

Lexo me tej
Me Shume