Tani ju mund të shfletoni galerinë tonë te videove

Në degët e Kirurgjisë së Kancerit të Gjirit, Kirurgjisë Plastike, Radioterapisë, Kimioterapisë, mundësia e diagnostikimit multidisiplinar dhe trajtimit sigurohet për pacientët tanë me specialistë dhe ekipe me përvojë në këtë fushë dhe me pajisjet e teknologjisë më të fundit.

Lexo me tej

Departamentet e Estetikes, Kirurgjisë Plastike, dhe Rikonstruksionit janë të pajisura me teknologjinë mjekësore më të fundit dhe janë të projektuara per komoditet, përsosmëri klinike të pacientit dhe të sigurisë së tij. Stafi ynë është ndër më të kualifikuarit në fushat perkatese mjekësore duke inkorporuar dhe metodat më të avancuara, të bazuara në teknikat më të sigurta ne vend.

Lexo me tej

Departamenti i Neurologjisë dhe Neurokirurgjisë trajton çrregullime nga më komplekset me një qasje multidisiplinare. Si programi i neurologjisë ashtu dhe ai i Neurokirurgjisë për të rriturit dhe fëmijët bashkepunojnë ngushtë me disiplina të tjera pediatrike, radiologjike dhe onkologjike për të siguruar kujdes të plotë për pacientët tanë.

Lexo me tej

Zhvillimet e medha ne fushen e zevendesimit protezik te artikulacionit koksofemoral keto 25 vjetet e fundit kane permiresuar dukshem rezultatet e nderhyrjeve kirurgjikale. Nderhyrja kirurgjikale per zevendesimin protezik te artikulacionit koksofemoral e quajtur gjithashtu artroplasti koksofemorale po perhapet gjithmone e me shume me rritjen e moshes se popullates ne te gjithe boten.

Lexo me tej

Arsyeja kryesore e zevendesimit protezik te nje artikulacioni artrozik eshte frenimi i ferkimit te kockave artikulare me njera-tjetren, gje e cila jep dhimbje. Zevendesimi i artikulacionit te dhimbshem dhe artrozik krijon nje siperfaqe te re per artikulacionin i cili leviz lirshem pa shkaktuar dhimbje. Qellimi eshte te ndihmosh pacientet ti kthehen aktivitetit te tyre te perditshem me me pak dhimbje dhe hark levizje me te madh.

Lexo me tej

Ligamenti kruciat (i kryqezuar) anterior eshte ligamenti i gjurit qe demtohet me shpesh. Personat qe pesojne demtime te ligamentit te kryqezuar te perparem jane me se shumti ata qe merren me aktivitet atletike.

Lexo me tej

Menisku eshte nje strukture e gjurit qe demtohet shpesh. Demtimi mund te ndodh ne cdo grupmoshe. Ne moshat e reja menisku eshte shume i forte dhe i rreshkitshem dhe ruptura (carja) zakonisht ndodh si pasoje e nje levizje te forte perdredhese te gjurit.

Lexo me tej

Mikrodiskektomia po shnderrohet ne metoden kirurgjikale standarte per hernien diskale lumbare. Kjo procedure perdoret kur disku i herniuar ushtron presion mbi nje rrenje nervi. Ajo nenkupton heqjen e diskut te demtuar ne menyre te kujdesshme (diskektomi) duke perdorur mikroskop kirurgjikal, keshtu kirurgu be vetem nje incision te vogel ne pjesen fundore te shpines.

Lexo me tej

Skolioza eshte nje deformim anesor i shtylles kurrizore qe ndodh me shpesh gjate periudhes se shperthimit te rritjes vetem pak para pubertetit. Ndonese skolioza mund te shkaktohet nga gjendje te tilla si paraliza cerebrale dhe distrofia muskulare, shkaku i shkoliozes ne pjesen me te madhe te rasteve eshte i panjohur.

Lexo me tej
LINI MESAZHIN TUAJ!

Lini nje mesazh dhe ne do ju pergjigjemi

Ju mund te ngarkoni fotot, analizat dhe radiografite tuaja
Pacientet

Lexo me tej
Trajtimet me te Fundit

Lexo me tej
Oferta

Lexo me tej
Me Shume